FANDOM


Sensei's Water Scavenger Hunt
Sensei's Water Scavenger Hunt

Information
Members only? No
When November 16–24, 2010
Free Item(s) Water Tank Background
Location Club Penguin Island
Mascot(s) Sensei

Sensei's Water Scavenger Hunt was an event in Club Penguin. There were eight items for penguins to find, it was very similar to the fire hunt in 2009 during the release of the game, Card-Jitsu Fire. It started on November 16, and ended on November 24, 2010. It was also part of the Celebration of Water. It was organized by Sensei.

Free items

Image Item Location Members only?
WaterTankBGIcon Water Tank Background Completing the hunt No
Clothing Icons 1196 Style 2013 Bucket Hat Snow Forts No

Scavenger Hunt items

  1. Clue: The hunt is on, so scour the land, Begin your search at the food stand.
    Answer: Stadium (at the food stand by the plate of pizza)
  2. Clue: Next find a shop where you might snack, Look closely to a java sack.
    Answer: Coffee Shop (on the Coffee Shop Table)
  3. Clue: If the next clue is what you wish, Look for a bowl with a golden fish.
    Answer: Pet Shop (by the puffle houses click on the fish bowl)
  4. Clue: Now search for this on friendly turf, It's inside a place you go to surf.
    Answer: Cove (in the surf shack sitting on the table by the jetpacks)
  5. Clue: To find this one go take a look, In a place you go to read a book.
    Answer: Book Room (on the table by the lamp)
  6. Clue: To find this glass, here's some advice. Search the place that has Thin Ice.
    Answer: Dance Lounge (the first table)
  7. Clue: Don't let this one give you the slip, Look near a place you'd land a ship.
    Answer: Beach (right in front of the beach chairs)
  8. Clue: For the final one you must prepare, To find a fish that's in the air.
    Answer: Dojo Courtyard (the first fish on the roof of the dojo to the left)

Gallery

Other

See also

SWF

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.